Hoe Ancestral Supplements je dagelijkse dieet kunnen aanvullen

Hoe Ancestral Supplements je dagelijkse dieet kunnen aanvullen

Inhoudsopgave

In onze moderne samenleving, waar het tempo hoog ligt en de tijd vaak schaars is, kan het een uitdaging zijn om dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit is waar Ancestral Supplements een cruciale rol kunnen spelen. Deze supplementen zijn gebaseerd op het principe dat menselijke voorouders een meer holistisch dieet hadden, dat rijk was aan orgaanvlees, fruit, noten en groenten. In dit artikel bespreken we hoe Ancestral Supplements kunnen helpen om de voedingsgaten in onze hedendaagse diëten te dichten.

Wat zijn Ancestral Supplements?

Ancestral Supplements zijn een reeks producten gemaakt van gevriesdroogde orgaanvlezen, afkomstig van koeien die op Nieuw-Zeelandse weiden zijn grootgebracht. Deze supplementen bevatten onder andere lever, hart, nier, pancreas, en milt. De filosofie achter deze producten is “like supports like”, oftewel het consumeren van bepaalde dierlijke organen ter ondersteuning van de gezondheid van dezelfde organen bij de mens.

Voedingsvoordelen

Orgaanvlees is extreem voedzaam en bevat hoge concentraties van belangrijke vitaminen zoals vitamine A, B12, en ijzer. Lever bijvoorbeeld, is een van de meest voedingsdichte voedingsmiddelen die je kunt eten. Het bevat een significante hoeveelheid foliumzuur, ijzer, chroom, koper, en zink. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder energieproductie en het immuunsysteem.

Hoe ze het dieet aanvullen

Voor degenen onder ons die terughoudend zijn om orgaanvlees direct te consumeren, of die simpelweg de toegang niet hebben, bieden Ancestral Supplements een uitstekend alternatief. Door regelmatig deze supplementen in te nemen, kun je de voordelen van orgaanvlees ervaren zonder de smaak of textuur die sommigen misschien niet aanspreekt. Bovendien zorgt de vriesdroogtechniek die gebruikt wordt voor het bereiden van deze supplementen ervoor dat de voedingsstoffen optimaal bewaard blijven.

Integratie in het dagelijkse dieet

Het integreren van Ancestral Supplements in je dagelijkse routine kan eenvoudig. Begin met een supplement dat een orgaan bevat dat overeenkomt met je specifieke gezondheidsbehoeften. Bijvoorbeeld, als je een energieboost nodig hebt of je immuunsysteem wilt ondersteunen, kan runderlever een goede optie zijn. Het is aan te raden om te starten met een lage dosis en dit geleidelijk op te bouwen, en altijd te overleggen met een gezondheidsspecialist voordat je begint. Op zoek naar deze supplementen? Bekijk dan het aanbod van Newtraceuticals.

Ancestral Supplements kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je dieet, vooral als je streeft naar een uitgebalanceerde en gezonde levensstijl. Door de voedingsrijkdom van orgaanvlees op een toegankelijke manier aan te bieden, helpen ze ons om dichter bij een dieet te komen dat onze voorouders hadden, wat kan leiden tot een verbeterde algehele gezondheid.

Inhoudsopgave

Meer lezen