Wat is de beste kleur voor mijn haar?

Wat is de beste kleur voor mijn haar?

Inhoudsopgave

Of je nu voor de eerste keer je prachtige lokken laat kleuren of dat je dit al meerdere keren hebt laten doen, het is natuurlijk dat je je een beetje overweldigd voelt en vragen hebt voordat je je haar laat kleuren. Een afspraak voor haarkleuring kan verwarrend lijken. Dus, voordat je online op zoek gaat naar de beste haarkleur, wend je tot je kapper den Bosch voor een passende oplossing. Hij/zij zou jouw haarverzorgingszorgen en welk type kleur en stijl bij jou passen goed kunnen begrijpen, vooral als je je haar al eerder hebt gekleurd.

Het stellen van vragen aan je kapper is een logisch onderdeel van een haarkleurconsultatie. Hier zijn een paar suggesties die je zullen helpen bij het maken van punten om te bespreken met je stylist voor je volgende haarkleurafspraak:

Past deze kleur bij mij?

Een ‘Like’ geven aan een foto op Instagram is niet alleen een teken om een haarkleur voor jezelf te kiezen. Gezichtskenmerken en huidtype bepalen de juiste haarkleur voor jou. Als je bijvoorbeeld een lichte huidskleur hebt, zullen opvallende zilveren of asblonde tinten bij je passen. Je kapper den Bosch kan je beter door al dergelijke markers leiden om de beste kleur te kiezen.

Welk type kleur moet worden gebruikt?

Permanente haarkleur verandert in principe de textuur van je haar permanent. Dus, als je je grijze of witte haren wilt bedekken, kies dan hiervoor, anders is semi/demi-permanent de weg te gaan. Je moet er enkel voor zorgen dat je haarkleur PH-gebalanceerde componenten bevat. De kleur moet ammoniakvrij zijn voor veilig gebruik.

Wat is het onderhoud voor deze haarkleur?

Zodra je de kleur hebt gefinaliseerd, ontdek dan het onderhoud dat je haarkleur nodig zal hebben. Een levendige rode tint ziet er bijvoorbeeld geweldig uit, maar kun je omgaan met het harde werk dat deze kleur nodig heeft voor onderhoud?

Hoe kan ik mijn haarkleur thuis onderhouden?

Wil je de toon, glans en textuur van je kleur behouden? Kleurverzorging thuis is een essentieel onderdeel van dit onderhoud. Dit bespreken met je kapper den Bosch zal je waardevolle informatie opleveren, zoals hij/zij kan sulfaatvrije shampoo aanbevelen. Deze shampoo zal helpen de levensduur van je haarkleur te verlengen.

Kan het irritatie veroorzaken?

Ben je gevoelig voor chemicaliën? Elke huid reageert anders op chemicaliën, producten en stimulansen. Als je een gevoelige huid hebt, is het ideaal om je kapper hier vooraf over te informeren. Deze discussie voeren voordat je je haar kleurt, zal ervoor zorgen dat je kapper een veiliger product zal gebruiken.

Hoe lang zal de haarkleur duren?

Sommige kleuren vervagen snel, terwijl andere langer kunnen duren. De textuur van je haar en het vasthouden van kleur in je haar spelen hier een cruciale rol. Dit gesprek met je stylist zal je helpen je haarkleur te begrijpen en beter te plannen.

Wat omvat de service en hoeveel zal het kosten?

Natuurlijk houdt niemand van verrassingen bij de kassa. Dus, het is beter om je stylist te vragen wat precies de service zal omvatten, de uitsplitsing van de kosten en de uiteindelijke prijs.

Hopelijk helpen deze vragen je om voorbereid te zijn op een verbluffende make-over met de perfecte haarkleur. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact op met je kapper den Bosch en vraag onze professionele kappers.

Bron: https://www.salontof.nl/

Inhoudsopgave

Meer lezen